posibility

lykke lis underbara låt från new moon

Gossip girl

kan inte jag få lite bilderr av er andra som jag kan lägga upp? pleeease?
Kvällen var iaf alldeles underbar! TOPPEN! Först fick vi se karros skitmysiga rum och sen bjöds det på sushi o efterrätt! Vi hade de skönaste samtalsämnena vid middagen och ibland trodde jag att jag skulle skratta ihjäl mig!! Sen kollade vi på några avsnitt av Gossip Girl eftersom det ju va själva grejen och åt godis! nammm jag o michelle went crazy. underbart skoj! tack allihopppa!<3 (tyvärr kunde inte amra komma vilket var mycket synd men jag är säker på att hon hade kul någon annan stans :))
XOXO..gossip girl


tre bilder och ett hej

hejsan! egentligen skulle jag kanske lägga upp some pictures från igår och skriva lite om det men jag är alldeles för lat för att hämta kameran och ladda upp bilderna just nu så det får bli imorgon istället! Idag fikade jag med några kompisar på café linne och gick på stan lite granna. Det var riktigt mysigt. Snart ska jag ner och kolla färdigt på IDOL! Hoppas ni gillar bilderna:



alejandro, roberto, fernando


233.677


klockrent! som vanligt! Lauren ska skriva en bo om mode , den kanske man ska köpa sen. Funderar också på om jag kanske ska önska mig LA Candy i julklapp för visst finns den i Sverige :O

they call it pencey


when you say

Idag var det en rätt så vanlig dag i skolan. Hade fysik där vi repeterar för slutprovet nästa vecka(!) och imorn har vi kemiprov också.... så uppmuntrande! Nej men serriöst jag tänker inte sitta här o gnälla utan jag skriver om lite roliga grejer istället. Efter skolan i alla fall så följde Julia med mig hem och vi planerade vår dans som vi ska visa på gympan nästa vecka, har kommit kanske halvvägs och det är verkligen skitkul att göra en helt egen dans.
Imorn efter skolan ska jag nog ner på stan en snabbis o köpa något tills på torsdag då jag och några ifrån klassen ska äta på restaurante och sen ska jag hem och fixa en hemlis som jag kanske avslöjar någon gång..




lauren on samsung behold II


snygggt tycker jag, läcker kjol, fin kavaj och. Grönt nagellack och röda läppar

nailpolish

halloj!
helgen har varit fullspäckad, besök, pappas födelsedag och bio igår och mer besök idag :) Så jag har inte hunnit plugga så mycket denna helg men ibland måste man väl få ha lite roligt, riiight?
det här fick jag av mormor ;) de silvriga grejerna är broshaktiga saker som man kan sätta fast på kläder och sånt och det andra är en tidning..

men annars så köpte jag faktiskt inget, höll hårt i pengarna och planerade vad jag ska köpa sen istället, haha
hemma blev det tårta ochg sen in för bio - NEW MOON såklart! den va galet bra!
Idag kom mina småkusiner och hälsade på, dem är så söta!! vi åt tårta och hade det mycket trevligt :)
hoppas alla haft en bra helg! nu ska jag måla mina naglar i en spännande färg(inte rosa) och sen räkna lite matte tror jag.
 


tjao

flätor är fint! Sofia hade btw en idag, snyggt sofia!! ;)


så jag skrattar idag


jag önskar verkligen att man fick vakna upp till den här låten varje dag!
nanananananaa men vi är här idag

my hair


så här ser jag ut nu. är fortfarande inte helt van med att se en mörkhårig alma i spegeln men snart så! ska stirra hela kvällen :P


gästblogg

Hej! Karolina heter jag, och jag gästbloggar här hos lilla AMLABB!!!!!! Jag vill bara hälsa till alla! Häls!


whitney on the VMA:s


Just can´t get enough

Kolla va fiiint! Gillar sånna där stora grova armband eller vad man säger. Har kanske några redan men det finns ju ett apsnyggt på hm som jag bara måste ha! haha


resembles


Hittade den här på käraste youtube, skitduktiga!!

headband

headband

mmm va snyggt!!

dos canciónes en español



hay

Tja tja! 
Idag drog skolan igång igen och jag ligger inte så hiskligt mycket efter faktiskt. Håller på med lite biología nu och ska plugga fysik, sen är är jag redo för morgondagen! Efter skolan så stannade jag och Sofia kvar ett tag och planerade inför vår gympalektion vi ska ha på torsda! Ska dansa och jag tror det kommer bli jätteroligt!! Efter det så tog jag bussen ner på stan och klippte mig, blev riktigt bra tycker jag. Imorn ska jag nog färga det också, hoppas det blir lyckat!


my weekend

Jag har haft en jättebra helg! det började i fredags med idolmys hemma hos Fanny och fortsatte igår med förfest på McDonalds och sen hem till Marre för att fira våra födelsedagar :D mycket lyckat! mums-mums tävling, piggelintävling, singstar, go mat, wild child, presenter, tårta o annat skojss.

 
jag i min bratz-hat! man kan även skymta mitt lockiga hår som marre fixade så bra så :)

tell me something you don´t know

idag hade vi bugg på gympan o det var väldigt roligt! Jag blev överlycklig när jag fick höra att vi ska ha tema rytmik och dans de kommande tre veckorna! ÖVERLYCKLIG! nästa gång ska jag och Sofia ha lite dans, über! sen så kan jag avslöja en ännu roligare grej.. Jag och Julia har nu startat en dansförening på Rosendal! Imorgon ska vi nog sätta upp lite lappar så att vi får medlemmar och så, kommer bli så himla grymt!


bad romance

några bilder backstage på inspelningen av lady gagas bad romance

bad romancebad romancebad romance

och här är låten


b-day

b-daycard

ett av gratulationskorten jag fått idag, lite klockrent sådära XD

seventeen



om en timme fyller jag 17!!!

'Weekend at freddie´s'

kollade nyss på the city! ganska mycket drama denna gång o det gillar vi!



streetstyle

älskar deras nagellack!


tomorrow is my birthday

jippie!!! imorn fyller jag år!! har verkligen längtat jättemycket och trots att dagen kanske inte blir precis über eftersom jag fortfarande är lite sjuk och lyckats smitta halva familjen, förlåt, så kan jag inte låta bli att vara jätteglad för det är ju min födelsedag! Ska gå till skolan imorn också, träffa lite härligt folk (och överösas av skoluppgifter)! här är en bra låt:

like those two

lauren and lo
Idag har jag varit hemma från skolan för att jag är sjuk. Skönt på ett sätt, jobbigt på ett annat. Jag hatar att vara sjuk!! Usch! Så himla värdelöst. Nu är det  i alla fall tjejkväll inne i stan, typ shopping med massa erbjudanden, goodiebags och sånt. Skulle varit kul att vara där men det kommer nog flera gånger. 


Välkommen till min blogg!

ja du har hittat rätt om det är någon blogg ni ska läsa så är det den här!!! naaaat.. men välkommen iaf, glad att du vill läsa vad jag har att skriva=D

RSS 2.0