what you see is what you get

KRETA SHOPPING

Utbudet i Makrigialos som vi bodde i var precis som staden - litet. Men jag var inte där för att shoppa så jag blev ändå glad över de saker jag hittade, när jag ser på dem nu så är jag faktiskt riktigt nöjd!


Väskan som kommer användas flitigt i sommar
 
Myyyy precious!!!!

Två fina ringar som jag fyndade på en liten affär

Svart flätat armband och "ögon"armband

Tips för shopping på turistorter!
1. Eftersom det oftast finns likadana saker på olika butiker kan det vara värt att leta och se vart du får det billigast. 
2. Å andra sidan gäller det då och då att våga slå till, man kanske inte kommer tillbaks till den där affären med de fina skorna i och då riskerar man att ångra sig resten av resan. 

Motsägelsefulla tips? Kanske det!

 

jag blev inte besviken!

Igår(/idag) var det Twilight Movie Night och det var jäkligt kul! Helt perfekt och ladda upp till en premiär med ettan och tvåan i en stor salong med trevligt sällskap:) Filmen bjöd på många skratt och spännande ögonblick! Själv har inte läst böckerna men är nu riktigt sugen på att läsa Eclipse!

Nu är jag förresten i Hälsingland

vill höra samma sång

Skön jazzig låt av veronica maggio:

pack your bags

På onsdag åker vi norrut så imorn blir det att packa packa packa. Men jag kommer längta hela dagen tills kvällen. En kompis vann nämligen 10 biljetter till Twilight Movienight och hon var så snäll och bjöd oss! Jag kan inte fatta det, det kommer bli så himla grymt!!

KRETA 2010

Här kommer några bilder från Kreta! Kände att bildtext var överskattat så jag skrev en liten berättelse istället, tyvärr vart det en hel uppsats(ouups) så jag sparade den på datorn som minne och ni får nöja er med bilderna:

















Detta fick mig att längta tillbaks mer än jag redan gör!

tre-three-tres

KRETAKLÄDSEL

För det mesta strosade man ju runt i bikini och badhandduk(som man knappt behövde eftersom solen gjorde en torr på en halvminut), men här är tre lite intressantare kvällsoutfits:




Vilken gillar ni mest?


h-ä-r-l-i-g-t

Nu är jag tillbaks från Kreta! Hade en sjukt härlig vecka med familjen och just nu är det ända jag gör att längta tillbaks. Första dagarna var det runt 40 grader varmt men sen blev det lite svalare(som tur var?). Hotellet låg alldeles ovanför stranden och vi hade havsutsikt från vårt rum. :) Jarå men nu är jag tillbaks i Sverige, inte så pjåkigt väder här heller men man längtar ju tillbaks till ALLT på Kreta!! 
Förr eller senare kommer det några bilder :) 


drar till Kreta!!


Imorgon lyfter flyget mot Kreta! Sol och bad och värme, JIPPI! Åker hemifrån tidigt imorgon bitti så vi ses om en vecka. Ha det fint alla!

ett tips

För er som har tid, råd och lust - köp detta, det skulle jag ha gjort!

Byxkjol/Monki, Virkad väst/Modekungen

Köpte förresten en byxkjol igår, dock inte den ovan utan en annan i en coolare färg, är supernöjd ;)


read it

Jag älskar att köpa tidningar och bläddra i, läsa reportage, kolla på fina bilder osv men i och med att skolan tagit så mycket tid har jag inte kunnat göra det. Senaste tidningen jag köpte var nog på påsklovet! MEN.. nu är det sommar och tiden finns så därför köpte jag Glamour idag, ser framemot att läsa den!

150610

Dagen spenderades på stan med Sofia, vi strosade runt och hade allmänt kul! Jag hittade tyvärr ingen extrabikini men väl mycket andra grejer som jag kommer ha använding av på Kreta och resten av sommarn.


Här är min "turban" som egentligen är ett hårband men jag kallar det turban. Måste lära mig hur man får den att sitta fint men den ska iaf få följa med på stranden och skydda mitt huvud från solen un poquito;)


bijouterie beauty

Finns riktigt snygga smycken som jag vill ha just nu men jag ska spara mig till Kreta då jag hoppas på riktiga guldklimpar!

dessa är från gina tricot

dance to the music

DANS

Jag hittade några dansvideos med en tjej som heter Charlene så jag tänkte jag kunde dela med mig. Hon har ett häftigt namn och hennes koreografier är störtbraiga! Enjooooy



nöööjd

NY BLOGGDESIGN

Äntligen har jag skaffat mig en ny bloggdesign!!:D Jag gillar den här jättemycket, somrig enkel och väldigt almig. Det var min lillasyster(TACK HILDA) som gjorde den och jag finjusterade lite på slutet, kommer kanske lite fler ändringar men jag är supernöjd :)

you´ve had your second chance

Ett random inlägg

Tumblr_l3xsg1u7zo1qbt6b2o1_500_large
Lady gaga <3


bloglovin

Om ni gillar min blogg får ni gärna följa den med Bloglovin:
bloglovin


två nyanser av blått

COLOUR

Blått som himmelen eller blått som havet, här är två blåa outfits som jag diggelidiggar:

purple003s
fashionsquad


fyndigt by frida

avslutningsdan

Efter en rolig och mysig avslutning i skolan drog jag och några kompisar ner på stan, satte oss på ett café i nån timme. Sen drog alla hem förutom Sofia och jag som gick vidare till swedish beach tour(volleybollturnering)där vi träffade Amra o hennes kompis. Vi stannade där ett tag men sen drog vi mot stationen och åkte hem. Trevlig dag tycker jag :)


Jag i min citrongula klänning

SOMMARLOV!!!

ÄNTLIGEN ÄÄNNTTLLIGGEENN ÄÄÄNNNTTTLLLIIIGGGEEENNN sommarlov!

Så himla härligt att jag kan inte fatta det, kommer njuta av sommarlovet fullt ut och jag vill ha det så roligt som möjligt!!!

I wanna be a billionaire so freakin bad, buy all of the things I never had

today

right now i want...

LA candy och Sweet little lies. Laurens två böcker som jag bara måste skaffa mig snart, typ nu!!

times two

Onsdag sen torsdag sen fredag sen looooov!! Ska bli så himla skönt!!!! Det finns fortfarande lite frågetecken till vad jag ska ha på mig och vad jag ska göra efter själva avslutningen, men något ska jag väl klura ut 
Så här såg jag ut idag:


why is it that I´m the only one that cares

Idag var det ig-dag men jag åkte in till skolan för att skriva ett fysikprov, efter det åkte jag ner till stan och letade bikini. Hittade till sist en!! Dock är den inte wow-snygg utan ganska simpel, men det får väl duga med tanke på att det inte fanns så många kvar i min storlek att välja på. Hur som helst, nu suktar jag efter looooov.

EN LOOKBOOK:

High Waisted Shorts from American Apparel, Sunny Yellow Bikini Top


alltid kul med lite nytt

När jag var inne på chics hemsida hittade jag en jättefin blogg. Tjejen heter Aida och hon har grym stil och man får jättebra inspiration när man tittar in där. KLICK!

Tunika Fashion against Aids H&M. Skärp Zara. Väska Second hand. Skor TopshopDSC01686
tshirt topshop. bralls zara. väska balenciaga. solglasögon h&m. skärp zara

perfekta skjortanGucci resort

looove it


cykelbyxorkjoltshirt

What I wore today:



-----

Jag är med i en tävling om en goodiebag på denna blogg. Spännande!

siempre invencibles

Två av mina stilikoner:

LC i en härlig långklänning och brillor


Whitney i lång kavaj och fina lockar


RSS 2.0