what about today

"KVALBORG"

Idag nailade jag engelska provet(yihaaa) och skojade halva dan. Efter skolan åkte jag och Karro ner till stan och shoppade lite, först hitta vi INGENTING men så fort vi gick in på hm så blev vi glada! Blev en milkshake också innan hon var tvungen att gå, då gick jag till dansen. Finslipade på stegen och gjorde övergångar. Kul kul!
Jag är trött som ett as och har träningsvärk som en åsna så jag ska gå o lägga mig. Imorn är det ju VALBORG och då hoppas jag på en massa kul och soligt väder:)

Kram!

when you try your best but you don´t succee

Hej Ville bara berätta att jag är så himla trött och har varit det hela dan! Hade matte, kemi och nationella prov i spänish idag. Imorn blir det nationella igen, engelska skriftligt.. ganska nervös inför det, men det ska nog gå bra :) Aja nog om detta hoppas ni haft en bra dag!
Höres

in whatever we do

Ett bevis på att helsvart kan vara helsnyggt!

tisdag

Jag toklängtar tills man kan sitta vid ån och äta jordgubbar med bara klänning och sommarskor, inte långt kvar nu! Idag åt jag karro, sofia o michelle twister i solen utanför skolan. Roliga samtalsämnen b.l.a om hur läpparna känns stora när man äter twister, haha! Här är i alla fall 4 klänningar som jag gärna skulle hoppa i!
cubus - indiska - hm - modekungen


vinnaren är...

Nu har jag räknat alla röster och vinnaren(vinnarna) i blog of the week tävlingen heter SEVENSTYLES!!!!! Grattis på er!! Ni har en riktigt fin blogg som jag kommer fortsätta titta in på, återigen grattis!

a quick reminder

Om ett tag avslutas min bloggtävling så om ni inte röstat gör det nuuuu! Rösta

summer high in the high summer

Bikbok har gjort om sin hemsida och medan jag kollade in den, spottade jag även deras summer collection. Sjukt fina kläder, bilderna är tagna i Miami och kan sammanfattas vackra och inspirerande! Här är mina favoriter:bikbok

ABDC

SÖNDAG

Atm sitter jag och kollar på Americas Best Dance Crew och pluggar, ganska bra kombo faktiskt! Här är en video med Fly Khicks, dem gör riktigt coola grejer, kolla bara ;)


nothing left to say

hejhaj! Har inte så mycket att säga mer än att jag hoppas ni mår bra och fortsätt gärna rösta på eran favoritblogg(tre inlägg ner). Remember! Baaaara en röst per IP ;)

like disappearing or walking into the clouds

hola! Alltid lika skönt med fredag eller hur? Om ett tag ska jag iväg till en friiiend och träffa friiiiiends! Det ska bli riktigt kul, speciellt eftersom det var väldigt länge sedan jag träffade dem flesta.
Här är en låt jag vart sugen på så jag tönkte att jag lika gärna kunde DELA MED MIG.


obs! låten dröjer typ 7 sek innan den börjar, så höj inte :P

almost the same

Hej! Min torsdag har varit bra och rolig. Efter skolan skulle de flesta i klassen på teater men jag hoppade det och dansade istället, fast det skulle vara roligt att hängt med och umgås lite men jag hann i alla fall äta tillsammans med lite folk:) Innan jag pluggar och går och lägger mig bjuder jag på tre härliga looks! Alla är snygga på sitt eget sätt men ettan är min favorit. Vilken är snyggast enligt dig?

Image Hosted by ImageShack.us

SLÄNG IN EN RÖST!

blog of the week

Dags för röstning! Vidare i tävlingen är...

1 SEVENSTYLES

2 NONFICTION

3 LISAKOUKILA

4 LORENASVENSSON

5 FSVEDBERG

Alla röster görs i detta inlägg och man får bara rösta en gång per IP-nummer. Tävlingen avslutas söndag kväll. Lycka till nu!

Det här är vad jag kallar snyggt!



Helt awesome bild! Håret, naglarna, makeupen - underbart!

Whitney Port is happy as a peach

Whitney matchar blekrosa med gråmelange, i like! Kollade förresten på thecity-trailern för season 3 för nån vecka sen och det är riktigt spännande. Gaaah jag längtar!

 

Bild: mtv.com


BLOG OF THE WEEK

Vill ni veta en sak? Jag tänkte ha en blog of the week-tävling, tyckte det kunde vara lite kul! För dem som vill vara med gäller det bara att kommentera det här inlägget och skriva att ni vill va med:) Ni kan anmäla er tills jag säger stopp och någon gång i mitten av veckan presenteras finalisterna. Lycka till alla glada!
blog of the week

something newish

SHOPPING

Jag har köpt...
en fin liten blus

sjal, helt perfekt så jag köpte en orange också ;)

vårens ballerinor

djurmönstrade hårband

Alla grejer är köpta på rea från hm. Allt detta fick jag för under 300 kr!!! :O Dunderbetyg tycker jag!


coincidence

FROM WEEKDAY TO WEEKEND!

Jag orkar inte berätta in i minsta detalj om min helg men to sum it up har den varit väldigt rolig innehållandes basketmatch, shopping och välkomstfest. Trevlans helg! Idag har jag lite småsaker att göra men stay tuned för det kommer uppdatering :)

just roll

Hejsan! Snart ska jag in till stan ett tag och när jag kommer hem ska jag berätta vad jag gjorde igår och visa saker jag köpt i veckan;) Nu ska jag försöka få min lillasyster att göra en fin fläta på mig och så bjuder jag på en bra låt och en jättesnygg musikvideo, enjoy it!


chanelly



Provade denna chanelinspirerade jacka idag på hm. Den ser ganska tantig ut på bilden men irl är den jättefin. Om det inte vore för de enorma axelvaddarna hade jag lätt köpt den! Istället blev det lite andra grejer. I may show you lateroo o oo

Jacka - Svart


inspirerad - smink

De senaste dagarna har jag läst b.l.a glamour och SOLO och jag kan inte hjälpas att bli fixerad av sminktrenderna. Snyggast tycker jag det är med välgjord naturlig makeup med lyster, jordnära färger (gärna metallic) och bleka läppar.
 Tumblr_l08dfaf5hh1qzhx2zo1_400_largevon-furstenberg
Men jag gillar även lite färgladare akvarell-look med ögonskuggor i pastellfärger.
 
Rödoranga läppar tycker jag också är väldigt fint

El trece de Abril

Som jag skrev tidigare slutade vi tidigt idag och på grund av det fina vädret bestämde sig jag och Sofia för att ta en glass, årspremiär för oss båda! Synd bara att inte fler kunde följa med men det var kul ändå :)


Sofia med våra glassar

Mums!

Apropå apropå! Vi gick även på stan ett kort tag och jag vart hur sugen som helst på skor, så det kanske kommer ett inlägg lite senare, who knows ;)


jag och mina solkattsalstrare

DETAIL OF THE DAY

I like mina stoooora örhängen. Silvriga ocjh glittriga och inte så tunga som de verkar. Något annat som I like är dxenna dag, fysikprovet kändes bättre än väntat, slutade tidigt, och vädret är dunder! :)



Släng ockkså ögat på nagellacket jag lånat från hilda, riktigt chict!


goal

Gillar inte den här dagen, imorn är det skola och jag känner mig inte alls utvilad och redo urk.. Istället för att fortsätta gnälla så bjuder jag på två fina bilder som får mig på bra humör, en fin outfit och en härlig frisyr!  
Foto: 68544988_large

i spåkulan

TRAIN - HEY SOUL SISTER

Den här låten tror jag blir årets I´m yours. Don´t you think?


I want


Har inga jeansshorts och jag fattar verkligen inte varför men iår, ja då måste jag greja mig ett par! Dessa shorts ser ganska perfa ut, 199 - H&M :)

loerdag

HOLA

Igår hade jag en trevlig fredag! Gick på bio med Amra, Sofia, Jonna och Michelle, vi såg Remember Me som var riktigt bra men också väldigt sorglig. Har tänkt på den typ hela dagen :P

Nej nu ska jag hitta på något att göra, ha det bra!

 Bild från Remember Me


I will always keep that in mind

Kom hem för några timmar sen och sen dess har jag mest latat mig. Nu sitter jag här i soffan med min katt, hon var heeeelt galen ett tag men nu verkar hon lugnat sig :P Imorn har jag fridayplanes som jag verkligen ser framemot!


Fin bild enligt mig

the ones that looks exactly like you

din sko, monki, din sko
dinsko-monki-dinsko

Såna här skor är jag ute efter, tycker de är riktigt snygga och ser bekväma ut. Alla dessa är inspirerade från skorna från vagabond i det här inlägget. Då ville jag ha ljusa men nu känner jag mer för svarta!


So naive yes so...


Bjuder på en bra låt denna torsdag! Har ni något bra låttips? Det är alltid kul att höra vad andra lyssnar på ;)

dagen

Hejsan! Det har känts som om den här dagen har gått oerhört fort men jag ändå hunnit träffa lite släktingar, handlat lite och spelat kort. Idag var sista dagen här i Bollnäs åker hem imornbitti för att njuta av de sista lovdagarna.  
Här är en bild på mig och Vilma(hemsk enligt V) och ett foto på mig och min outfit. Ha det fint!

Jeans - Cheap monday Skjorta - Gina Skinnjacka - Cubus Väska- H&M Skor - Vagabond Örhängen - Glitter

Följ mig

Om ni gillar min blogg och brukar kika in här ofta så kan ni följa den med bloglovin! Klicka bara på ikonen nedan:

bloglovin

"we gotta believe in what we know"

rikauteliggare


Kikade in hos rikauteliggare.devote.se igår och såg detta fina kollage. Skulle gärna vilja att en sådan ring prydde mitt pekfinger just nu. Förresten så är jag i Bollnäs nu! Kom hit i eftermiddags, packade upp och åkte till mormor. Ha det så bra!


igen!

Tumblr_kzzs5fjbib1qb3wneo1_500_large
Vet att jag redan sagt glad påsk men jag hittade en "påsk bild" på lady gaga så jag tänkte jag lika gärna kunde göra det igen. Så glad påsk på er! XP

Christine Centenera

STYLISH

Denna tjej får stå för dagens inspiration. Hon klär sig mestadels i svart, vitt och grått och piffar upp sina outfits med något litet extra som ett par häftuga skor, stort halsband, eller markerade axlar.

  
 
 

Bilder från diverse bloggar via google


jumpsuit

hm - forever21 - asos


När det blivit lite varmare och affärerna fått in lite mer sommarkläder ska jag på jakt efter en snygg jumpsuit. Någon annan som tänker skaffa en, eller har ni redan?

GLAD PÅSK!


like they said

Image and video hosting by TinyPic
Jag måste skaffa mig något prickigt snart, råfint.

supertorsdag

Jag har längtat till den här dagen hela veckan. Lång sovmorgon, bara två lektioner och sedan streetjazz och påsklov!  Mycket bra dag. På engelskan redovisade vi vårt arbete Folkdances of India och det var sjukt kul! Åh så roligt det var!! Streetjazzen gick också väldigt bra och nu är det lov och det tackar vi för:)
Höööres!


yesterday

OOOj vad jag bloggat de senaste dagarna(eller inte...) men nu har jag desto mer att skriva om! Kan berätta vad jag gjorde igår så berättar jag om idag senare:
IGÅR: Bra dag i skolan med b.l.a labb och profilinfo inför trean. Efteråt en superlyckad kväll! Var på basket med Pappa, Vilma och Sofia, Uppsala vann och stämningen var inte annat än grym!

Jag gillar basket, både att kolla på och spela. Häftig bild va? In action!


RSS 2.0