famous face , gorgeous dress

Olivia Palermo

Långa klänningar kan vara riktigt riktigt snygga! Har aldrig provat en men det skulle var kul att göra någon gång!

OH MY LADY GAGA

Klicka för stor bild34dskgl_largeTumblr_kwqrkqjz0w1qal6xpo1_400_large
Tumblr_kwqodufedy1qal6xpo1_r1_400_largeKlicka för stor bildKlicka för stor bild

tre goda ting

FINFINA!

topshop
Långärmade klänningar från topshop

simple enough

FRISYR

Dessa små rosetter från HM hade jag i mitt hår idag! Gråa 


I´m liking your hairdo

FASHIONTOAST



Asfint hår har hon! Gillar hårbandet speciellt. Blev inspirerad att gör ett liknande själv, något tunt flätat med lite pärlor i kanske. It´s gonna be nice!

dagens



Dagens början:
sovmorgon
Dagens plats: The school
Dagens bästa: Att jag och Julia kommer få en artikel publicerad i skoltidningen!
Dagens klädsel: Leggins med skinnremsa, svart långt linne och lila cardigan
Dagens bästa: Spontanfika
Dagens fundering: Finns genen för oxytocin hos män?
Dagens låt: One love
Dagens slut: Let´s dance

anything is better than yesterday

HALLOJ!

Har haft en ganska bra dag. Flummig och busig och sånt är kul. Dansade idag också :D Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska gå än och kurserna börjar nästa vecka(panik!).

 

Det här var låten vi dansade till, älskar den låten och har faktiskt velat göra en dans till den så det passade ju skitbra!

poor you...


Det här vill alma ha! Fast kanske den vita versionen, som tyvärr inte fanns på hemsidan men ni kan ju föreställa er hur det ser ut.

lips

springthing019
Good morning!
Sitter och väntar på att dagen ska dra igång med ett prov i idrott, hoppas på att det går bra. Förutom att plugga så sitter jag och funderar på min och julias dansförening, vi måste sätta fart på den va tusan!! På tal om dans så ska jag dansa ikväll! Ska testa den dans som jag kanske eventuellt ska gå i vår så det kommer bli fun!!
Kram(kran)

alma tipsar: halstabletter

Hmmm... haha
I vanliga fall tycker jag inte om läkerol men de här är faktiskt väldigt goda! Känns väldigt uppfriskande, try it!

this picture makes me longing for spring


Härlig bild va? Jag vill ha våååååår! Är så himla trött på kylan och allt elände, vill ha vår vår våååår! Men det är fortfarande bara januari, så man får väl hålla ut ett tag till. Men längta kan man ju alltid :)

dance to the song, sing to the dance


den här låten dansade vi till igår! Jag älskar introt och verserna men refrängen.. nja den är jag inte så stort fan av om jag ska vara ärlig, för schlagerfestivalaktigt haha

kärlek

ASOS Black Tights With Large Pink Hearts
snyggt va? tycker jag i alla fall :)

en trevlig liten plugglåt


robyn - dream on

tuesday morning

sitter här och chillar med sofia och karro, vi väntar på att fysiken ska börja, kul!!...
Igår efter skolan åkte jag ner på stan(alldeles själv) men sen så kom min hero! Fanny!! Vi gick runt på stan ett tag, träffade Jessica och Annie och köpte "middag" Ica. Sen bar det av till dansen! Vi testade yoga(ingen dans precis men kul ändå) och feminime vibe(igen haha) det var riktigt roligt.


alma tipsar: ögonskugga

Har totalt glömt bort att använda den här ögonskuggan som jag köpte på make up store förra veckan! Färgen heter arizona och är jättefin och jättebra!


bra kamerakvalité haha



knock you out, down to the floor

snart ska jag daaaaansaaaaaa!! Så himla kul det ska bli! Har inte gått på en danslektion på typ en två månader nu så det ska bli skitkul att dansa idag, female line och jazz blir det, grymt skojigt!
Ha en bra söndag!!

it´s not that much, it´s only one thing, it´s not that hard, it´s pretty easy

Tumblr_kwk7s0gfff1qavbpmo1_400_large

Tumblr_kuudtv5afv1qa5c71o1_400_large

X_24623dae_large

Tumblr_kvqc2jmkc41qzfm0ao1_500_large




polish


Jag måste börja använda mitt vita nagellack snart!

gårdagens outfit

tänkte visa vad jag hade på mig igår men var för lat för att knäppa kort då så jag gjorde det idag istället. Jag och jonna var sammetssystrar igår haha! Hon hade svarta sammetsleggins och jag hade min vinröda kjol(som jag sytt själv :)).
 

a good song


sean kingston ft iyaz - replay

friday again

har haft en superbra fredag. Började med sovmorgon(Y) och på biologin kollade vi på film(eller vad man ska kalla det) och på spanskan reovisade några "tema argentina". Väldigt chilldag, typ halva var ju håltimme också, hehe :)
Efter skolan följde jag med sofia till hm en supersnabbis innan pappa hämtade mig och vi åkte hem.
4283588332_ca285dbf12_o_large
Sen åkte jag, pappa och vilma och kollade på basket, dem förlorade..:(
MEN en superbra fredag alltså!

todo en el mundo esta temporal


Skulle vilja ha en sån här stor superfin klocka, uuuurfin.


leggins


Mönstrade leggins, har länge letat efter ett par svartvit-mönstrade men inte riktigt hittat några, funderar på att inhandla de zebramönstarde eller inka kanske? De färgade är också coola men lite för vågade kanske. Allihopa är från ellos, pris 149:-


give it to me!!

El look del día: Amanda Seyfried 
Så jädrans fin "jacktröja" amanda seyfried har på sig. Hittade en på gina tricot som liknade den väldigt mycket:

by biancooo

MYCKET snygga skor från bianco, gillar allihopa men dem gråa är det soomething special with! Vad tycker ni?








I miss allie

Angående the city - har svårt att bestämma mig vilken säsong jag gillar bäst, 1 eller 2, men dem är typ lika bra, fast på olika sätt. En sak jag saknar i säsong 2 är alla personer som inte hängde med från säsong 1. Exempelvis Allie, googlade på henne och fick fram lite fina bilder(för er som inte vet jobbar hon som modell)

chill

Så himlans skönt att det redan är onsdag, inte långt kvar till helg!! Sitter här i min fåtölj och njuter av en härlig lillördag utan plugg! Hoppas ni haft en bra dag, ses!

song of style - a night at the owl three

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Snyggt snyggt snyggt!!
En oversizetröja med dekorerade axlar! Snyggt tycker jag, vad tycker ni? :) Jag har faktiskt sytt en svart tröja som jag täknte sy fast paljetter på axlarna på men den blev lite FÖR oversize. Så jag ska sy fast dem på en tajt tröja(som jag köpte igår) istället! Det blir nog bra :)

black black red der kcalb kcalb


kind of new

Den här blusen köpte jag i stockholm, jag verkligen älskar den men den ska få vila lite i min garderob ett tag innan den används.
Vit, härlig, superfin :)




axlarna: lite puffigare i verkligheten, i like

dagens outfit

HAHAHAHA känner mig som en riktig amatör på det här, vilket visserligen är sant, men ni ser iaf vad jag hade på mig och det är väl det som är the point. 


wonderful!!!!!!!!!!!!!


Idag när jag väntade på bussen köpte jag detta dansband! Satt och prickade i vilka jag vill gå, ska bara gallra lite ;).


adventure, bad adventure

Asså vet ni vad som hände idag?! Okej bra för då kan jag berätta ;)
Börjar dagen med att få stå 35 minuter på bussen och svettas ihjäl, klackar hade jag också så det var lite svårt att hlla balansen emellan åt(anledning att inte ha klackar kanske...?). Noll av fem getingar på bussen, redan där.
Senare på dagen när jag skulle ta kvart i bussen från skolan: Jag var inte i tid, det erkänner jag, men jag kommer och småspriner har typ 10 meter fram till bussen då den åker!! Blir asarg men går över vägen(för det är en vändhållplats där man stiger på) och ställer mig där mycket fint och vinkar med armen för att busschaffören ska se mig och så att jag kan få gå på, men vet ni vad han gör då?! Jo han kollar på mig med en tom ondskefull blick, skakar på huvudet och kör iväg! Jävla idiot.. Inte en människa var det på bussen heller och vad skulle det göra om han fick stanna 30 sekunder för att släppa på mig. Väldigt mycket tydligen! Tack vare den snälla busschauförren missade jag 2-bussen från stan och var tvungen att vänta en timme tills nästa. Thanks dude, you just destroyed my day..

well hey

det här har jag gjort:
- pluggat
- softat
- strechat
och det här ska jag göra:
- plugga
- dansa
- måla naglarna

I think, I thought, I thought

ch2
Man kanske ska skaffa sig en puderrosa kavaj kanske? Väldigt snyggt tycker jag!

gente

Jag kanske kör lite för mycket med det här med streetstyle men jag tycker verkligen det är det mest inspirerande som finns och jag hoppas ni gillar det


Image and video hosting by TinyPic

one two three things


romantic and cute
Topshop, hm, topshop. Fint eller vad tycker ni? ;)


contemporary dance

Om Let´s dance inte är mitt favoritdanprogram så är SO YOU THINK YOU CAN DANCE verkligen det!!! Kollade på reprisen idag och de är så himlans bra! Man blir så glad av det och danssjuk, jag älskar det!
Här är ett klipp som jag gillar extra mycket, enjoy enjoy enjoy!!!!!!!!!!!!!!!

Det fanns även ett till par som dansade som var skitduktiga men jag kommer inte ihåg vad dem hette.. Lägger upp ett klipp om jag kommer på det ;)

thank god it's friday

Som jag har längtat efter den här helgen! Bara tre dagar i skolan och jag är redan slut på den :/ men det är bara att cheer up, cheer up! Ikväll är det let´s dance och jag tror jag ska se, inte mitt favoritdansprogram men whatever dans som dans typ. Käka godis ska jag också göra, smärrit!

one love


tao


time for some religion!


fifty-seven

Foto:
stiligt ju!


stockholmshopping!!


idag vare som sagt stockhlom och det var skitbra! åkte dit tidigt tidigt, mannen i biljettkassan undrade typ om vi var galna haha. Gjorde några riktigt bra köp, ni får kanske se lite bilder imorn ;) Ja för imorn är den sista dagen på jullovet :(:(:(:( Känns enormt tråkigt och deppigt och samtidigt väldigt lyx då andra började skolan idag eller gör de imorn moahaha. Jag ska ha en chillplugg dag för det KAN BEHÖVAS! Goodbye

yesterday/tomorrow

Hola!! Igår var jag, Helena och Sofia på bio, vi såg Avatar och fyyy vad bra den var! Jag var typ helt stum efteråt så bra var den!! Om ni inte sätt den än, GÖR DET!!
 
Imorn ska jag till stockholm med samma gäng :)har längtat väldigt länge så det kommer bli härligt härgligt!

wardrobe

I tisdags åkte vi till ikea och köpte grejer till min garderob. Så nu någon helg här ska jag om den lite granna, med pappas hjälp såklart.
härlig garderob:
closet unit

prickiiii


Jag har verkligen snöat in på det här med prickigt! så fort jag ser något vill jag ha det, som den här väskan till exempel.

laurenwhitneyaudrina


Några leenden
audrina, whitney, lauren
TV personalities Lauren Conrad, Whitney Port and Audrina Patridge arrive at the 2009 MTV Movie Awards held at the Gibson Amphitheatre on May 31, 2009 in Universal City, California

wait you turn


lyssnade på den här låten imorse och har smånynnat på den lite grann hela dan. Tänkte jag skulle dela med mig.

inspired


Förut när jag kollade på the city såg jag att whitney hade ett jättefint stickat hårband och tänkte: shit ett sånt borde man ha! och några veckor senare hittade jag nästan exakt ett sån i en butik.Självklart köpte jag det!

Det roliga var att det hette whitney

new and fresh

hejsan! idag var jag in till stan igen, köpte bara lite småsaker som jag verkligen behöver, men nu ska jag spara mina pengar tills på måndag! :D

köpte dem här gosstrumporna, en svart mössa(har inte haft någon mössa den här vintern!!) och lite sminkverktyg.

the point is...


ursäkta den konstiga bilden och den dåliga webcam-kvaliten men här är iaf en bild på mina nya örhängen! Köpte dem på ginatricots rean idag och jag gillar dem!

white over

Foto: White Summer Coat from Cubus

nyårsoutfit


my lovely skirt

whitney and roxy


måste se några avsnitt av the city som jag inte kunnat förut, looking forward to!


dotted

Det har slått mig flera gånger att prickigt är väääldigt fint, men jag har inget prickigt själv så jag kanske borde skaffa. Kanske blir ett par prickiga strumpbyxor senare eller en  prickig söt liten topp. Här är lite prickiga bilder: 
Siritollerod13_large
Siritollerod_large
Siritollerod10_large


sing it for me


från dansen förra våren och igår

twenty-ten

2010_large
Happy new year folk!

RSS 2.0