yo no sé quien eres

FRÅN MIN BLOGLOVIN

Image and video hosting by TinyPic

Foto: Image Hosted by ImageShack.us


glädje

Här är en film från dansuppträdandet i maj. Riktigt kul att kolla på tycker jag :)


I don´t think so

earingsearings
nya örhängen - glitter

KLÄNNINGLINNEBOLEROT-SHIRT


nytt

Här är mina nya godingar, jag bara älskar dem, speciellt färgena! Fyndat allihopa för runt tre hundralappar, inte så pjåkigt va?

tú que perdiste el control, que dejaste llevar por la inseguridad...todo cambiará

3 FROM WE<3IT

3679409426_9dc67980b0_z_largeTumblr_l5rkze20wa1qb4ztso1_500_largePlanetblue12_largedagens frisyr

FLÄTAT
Vilma gjorde en fin fläta på mig idag :) Imorn åker vi till våra kusiner i Stockholm, det blir Grönan, lite shopping och annat skoj!


things that makes me happyMina senaste inköp är väldigt "Timoteijiga". I´ll show you some day

el diecisiete de julio

OUTFIT

Så här såg jag ut när jag träffade Natalie och Elida i stan igår :) Vi hade en väldigt bra och rolig dag och idag blir det mer!
monster x 2

Lady Gaga och NeYo har gjort låtar med liknande titlar, båda är riktigt bra, lyssna gärna på dem och säg vilken ni tycker är bäst :) Själv gillar jag båda men jag är ju LadyGaga-addicted så...

Lady Gaga - MonsterNeYo - Beautiful monsterI took the bad solution

GORGEOUS
Så himla fina bilder, don´t you think?

snyft på mig

Har varit sjuk i typ en vecka nu OCH DET ÄR INTE OKEJ när det är så fint väder ute!! För två år sen var jag sjuk typ halva sommarlovet och jag vill inte att det ska bli så igen! Har ont i halsen är hes, och svettas som en apa, SÅ OM DET ÄR NÅN SOM HAR NÅGON BRA KUR ELLER SÅ, SÅ SÄG GÄRNA TILL!  tack :)


bild från hälsingland

colour combination

ETT TIPS JAG SNOTT FRÅN ELIN KLING

Grått och gult kan vara väldigt fint ihop! Testa det! Helst ska det vara lite åt det skrikgula hållet så det inte blir för pastelligt och blekt.
Whitney i gult och grått

Apropå gult så måste jag skaffa mig ett gult nagellack snart, det är ju bara för fint!

light it up!!

KRITVITT, BLEKKROSA, LJUSGRÅTT, CREMEVITT, BABYBLÅTT...

På sommarn tycker jag man ska låta de mörka plaggen vila i garderoben och undvika dem så mycket som möjligt! Istället tycker jag man ska slänga på sig sina ljusa kläder. Så himla mycket finare och fräshare! Nedan har jag samlat ihop bilder där det är ljust från topp till tå. Som lite inspiration sådär. Ett tips är att det blir väldigt snyggt om man bryter av outfiten med någon mörk detalj eller en färgglad accesoar.
Image Hosted by ImageShack.usFoto: Gary Pepper Vintage Lila Skirt, Witchery Tee, Jeffrey Campbell Grey Wedges, Gary Pepper Vintage Fur Clutch

dark eyes

carolina-iii
fashionsquad

3 from 1

KATY PERRY

Här är tre låtar som jag gillar - alla från Katy Perry, visste ni förresten att den första (och jag tror den sista)låten är skriven av Andreas Carlsson, ni vet han från Idol-juryn! Cooooolt

thinking of you

california gurls

waking up in vegas


RSS 2.0