Are you thinking what I am thinking?


Skulle bli skitglad om ni röstade på min blogg här. Numero 8! Tack så mycket! :)

glitter and gold

Foto:

Bild och rubrik(ja hela inlägget egentligen) snodd från stockholmstreetstyle Himla glamorous pic! Kolla naglarna!


I could need a bag

Skulle verkligen behöva en väska just nu, en stor rymlig väska tack! Funderar på svart men det känns lite roligare med en ljusare. Osäker på färg som sagt men modellen är jag ganska 100 på ;) 





Totes Zipper Bag



accent - hm - shopnastygal - hm - gina -


weyzeytey



Tumblr_kpvt3wjgz61qzr91ro1_500_large

Tumblr_kwgm1tykaf1qzjwpjo1_500_large



25510_759929872514_23326904_42551916_4955717_n_large

 


Neeeejee

Jag slutade kolla på melodifestivalen(för idag) när sibel inte gick vidare. Fyfan säger jag bara, hon var den ända som var bra ikväll, och inte bara bra utan superbra, hennes och darins låtar var nog de bästa bidragen iår!! Blä på att hon inte gick vidare, hon var värdig globen. Och pernilla walgren? Ursäkta men du är inte femton


musslan


SERVETTVIKNING



Den här vikningen har jag och min syrra gjort ;) Superfin och sjukt enkel att göra. Beskringen hittade jag på hemtex:S hemsida, finns fler där också!




Nu är det middag, ha det bra!

KFJHG


INSIDE AM-LUL'S CLOSET



Här är några till snygga bilder från AMLUL'S CLOSET. Samma som 4 inlägg ner ;)

1 plus 2

Idag var jag först bara hemma och sen varit inne till stan en snabbis, Just nu sitter jag här och kollar på lets dance lite slappt, ska snart ta fram mitt fredagsgodis. 

Här är lite snygga saker!
Topparna: lindex - hm - hm
Accesoarerna: bianco - modekungen

klirr


Känns som en väldigt bra låt det hära

you can take my ideas but never my dreams

Faded Floral Saloon ShortsLace Skirt Shorts
Någon mer än jag som älskar såna här shorts just nu? Jag ska greja mig ett par! Båda är från topshop

the best road


AMLUL'S CLOSET




right now

JUST NU

- käkar jag godis
- hatar jag svarta kläder
- är jag påväg hem
- ruttnar jag med hilda
- är jag cool
- kollar på granar

Allt från meeej heej!

sportisportlov

För alla som inte visste så är jag inte hemma just nu jag mamma och srrorna har dragit norrut för att umgås med lite släktingar. Idag har jag gjort fynd på stora stan(...) och imorn blir det lite skiing! Hare bra, vi höres!

hm fashion studio


KLIPPDOCKA

På hm:s hemsida kan man genom att klicka på fashion i menyn och sedan på fashion studio komma in på fashion studio... Där kan man prova lite av kläderna från sortimentet- Riktigt roligt faktiskt!! Här är två av de outfits som jag kåpat ihop:










För er som sett the city: Visst är toppen en typ exakt kopia av den som WHITNEY(ingen annan!) valde ut för första sidan på elle. Sä himlans fin!!


Try it!

A U D R I N A

Audrina Patridge

Skinnkjol, grå t-shirt, cardigan och väska. Enkel och snyggt säger jag bara!

imagination is a loyal friend


shoes


FROM VAGABOND


De här skorna skulle jag inte tacka nej till i vår. De svarta är väldigt fina men de "sandskals"-färgade... ja det är något speciellt med dem tycker jag. Me encantan! 

sista chansen

Skulle vara jätteroligt att vinna så rösta gärna på mig. Då blir jag superglad! Röstar gör du här här


les beaux jours


LOOKBOOK



Den här tjejen var väldigt smart tycker jag, har sett tröjan från hm och rosetten sitter på framsidan! Hon har alltså tröjan bak-och fram, väldigt häftigt och smart som sagt.

backseat

åååh va skönt med fredag!! och åååh va skönt med lov!! Kommer bli ganska mycket plugg detta lov men strunt samma det är fortfarande väldigt befriande att inte behöva gå upp kl 6 varje dag hehe :D Det kommer även bli mycket snö, OS, dans(själv här hemma..) och lite annat skojs, får se vad som bjuds.
Ikväll ska jag kolla på let´s dance och chilla. Supersoft!


my little pony


hahahahahaa kolla va sött! my little gaga!

watch your mouth

Dagens depp opepp inlägg
Är väldigt otaggad på det mesta just nu, tips på vad man kan göra för att få upp humöret innan jag läggdags, annars kommer jag nog vakna så här imorn me...
Ha det bra, vi kanske hörs ;)


del cielo


Detta himmelsblåa linne från hm fick jag hem idag, tack mamma!

sweet little lies


LC
Jag skulle verkligen vilja ha Laurens böcker. Måste skaffa mig dem tills sommarn så jag kan ligga i solen och läsa, shit va härligt :)
En annan sak jag verkligen vill ha är Laurens outfit på den här bilden! Simple but veeery beautiful!

vote

Titta in på catjastory och kolla in hennes veckans blogg tävling där jag bland annat är med! Ifall du gillar min blogg så rösta gärna på mig :)

det här var riktigt bra!


CHECKA DANSEN
I like it a looooot! assnygg koreografi som de gör utför jättebra(utför vilket fult ord...), väldigt snabb dans och man måste verkligen tajma för att det ska se bra ut. Det var roligt att se killarna på slutet också, haha grymma!
Om någon tyckte om låten så kan jag berätta att den heter You´ll find a way med Santigold, dock en mixad version :)

what´s the point with two?


Hade mina nya leggins från MQ idag! Coola va? :D Jag älskar dem!

yin and yang



BUENAS TARDES
dagen var ganska dålig först men sen blev den på något sätt bra igen, måste berott på solen som sken. Just nu sitter jag och gör min lilla spanskaläxa och jag gillare :)
Idag hade jag b.l.a en rosa jacka och ett svart pannband(bilderna är inte från idag men det är exakt vad jag hade på mig så who cares)


mixed print

Här är några bilder från forever21:s hemsida. Mixade mönster, snyggt tycker jag, vad tycker ni? Kanske lite vågat men annorlunda och kul. Blanda randigt, leopard, prickigt, rutigt, zebra och blommigt så får du en mer levande outfit!  
 

Ett knep när man bär plagg i olika mönster är att välja liknande färger, som Rachel Bilson gjort till exempel. Det blir levande men sammanhängande på samma gång. 


lördag

numero003
Skönt med helg!!! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det visar sig nog.
Hörs!

POPCORN-FREDAG!!!


Idag var det hade vi popcornfredag i skolan! På håltimmen poppade vi lite popcorn, både salta och smöriga men smöriga var ju lätt godast och åt godis medans vi kollade på the bigbangtheory. Helt underbart! En sjukt värd och rolig eftermiddag, måste göras om :D Det förgyllde min dag

There is a reason I love crazy stuff





Dessa två videos råkade jag se på mtv idag! Ibland blir låtarna så jädrans mycket bättre med en video till och eftersom dessa låtar i sig är sjukt bra fredan rån början är de ju underbara tillsammans med videon. Någont som musikvideorna the har in common är att de är lite sjuka. Lite galna, lite konstiga men det just det som gör dem så bra tycker jag. Skulle vara skitkul att göra en sjuk dans någon gång, sjuk men på ett bra sätt. Hahah I´m weird..

beautiful Alexa!!


Chungen grejar det igen! Svart, beiget och fluffiga axlar, I like it!!

tävlande


Är med och tävlar om något av dessa paket på den här bloggen :D


three combos


(Förlåt för proportionerna, ser lite galet ut..)
Tröjan kommer från monki och kjolen från hm! Maybe I´ll buy them! :) Frågan är bara vilken färg, alla är ju så fina!


don´t you take chances you might feel pain


GOOD DAY
Efter en onsdag med bland annat en jättelång kemilektion är jag finally hemma! Ska äta något smått och sen sätta mig och läsa lite kemi och spanska. Senare blir det kanske lite Ghost Whisperer också, kommer bli kul!

don´t ever follow a leader, always be your own king

4223475443_ce0e6bd125_large
ett bra citat enligt mig!

blue

idag körde jag på blått

damn!!!!!!!!!!!!!!!!!

den här skinnjackan kunde jag vunnit!!!!!!!!!!!!!!!! Om jag bara hade råkat vara inne på bloglovin för 40 minuter sen så hade jag säkerligen haft den i min hand just nu! TUSAN OCKSÅ!!!!!!! :(:(:( 
Foto:
Grå skinnjacka från gina, carolines mode

monday

Hejsan! nu har jag kommit hem :) Slutade vid lunch idag och sen gick jag på stan en snabbis med Amra och Sofia. Jag köpte ett par asgrymma leggins som ni kanske får se sen ;) Nu ska jag plugga biologi och sen kanske räkna lite fysik.Det ska bli kul!

this is what is on my mind right now

Tumblr_kw30jirtqb1qzcmcho1_500_large
mishigashi!!!


hola kolla

Hejsan. Idag har jag varit på ikea och i stan, jag fick en liten blomma och en glasprydnad som man hänger i fönstret av mormor :). På stan köpte jag en ring, en dans-t-shirt och en mjukiströja.
Idag är det också min syrras födelsedag! GRATTIS VILMA!!!!!!!!!!!!!!! :D Vi har ätit tårta och ikväll ska vi kolla på melodifestivalen!

Ha det bra allihopppa!


it is good we are living in a loud world


Good song, good song people!

what do you think?

MJUKISBYXAN

En trend som är på väg ärmjukistrenden och ett plagg som spås användas flitigt är mjukisbyxan. Den har setts på flera av de stora designerhusens visningar.
Mjukisbyxorna kombineras bäst med mer dressade plagg såsom en skjorta, kort kavaj, bälte och höga ankelboots. Outfiten får gärna gå ton i ton och med muddarna något upprullade.

Jag tycker den här trenden känns väldigt instressant och rolig. Jag tror att det kan vara hur snyggt som helst eller hur fult som helst. De tips jag har(till mig själv och alla andra) är att se till att ha ett par mjukisbyxor som man kan bära upp och trivs i samt att man vet hur man ska matcha dem på bästa möjliga sätt. Om dessa saker inte stämmer blir det nog ganska fult.
Trenden är väldigt praktisk också; tänk på morgonen om man har bråttom och man inte har tid att klura på en outfit så är det bara att slänga på sig dem. Väldigt skönt, jämfört med ett par stela jeans. 

Trendfakta och bild från glamour.se

caramel

All möjlig härlig inspiration!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

piece of me




Japp, har kan ni se lite av hur jag såg ut idag, svart svart svart, lite guld vitt och lila :) I like it!

chanelnails


HOLA

De här färgerna från chanel var jättefina tycker jag! Inget jag tänker slösa pengar på men helt klart något att inspireras av!! Målade precis naglarna i en annan fin färg, purple!

can i be like you?

STREETSTYLE

2 finabilder som jag samlade på mig:


estoy de acuerdo

Image and video hosting by TinyPic
KNIGHT CAT
Jag är för trött för att skriva något vettigt just nu så jag slänger bara in en bild. Hoppas ni haft en bra dag, det har jag!!

ohh so fantasticooo


Två snygga tröjor från monki som jag mycket gärna vill ha!


Push it!!

Gå in på Hildaaaaas blogg och kolla när jag agerar hårmodell! Visst blev det snyggt :)

RSS 2.0