everything you say doesn´t have to be true, the way you say it tells if it is

Hejsan!
Måndag måndag.. har haft en rätt så bra sådan. Roligt i skolan och skönt att sluta tidigt så jag kunde kolla på ghost whisperer(jag tror jag är obotligt beroende av den serien)

You know what? Det regnar hemma hos mig! Hallelulja! No more snow:D


pictures stay

Söndag och jag har städat mitt rum, inte helt klar men jag ska fortsätta senare :) Just nu lär jag mig indisk folkdans med hjälp av youtube, svårt men jättekul!
 
Söndag som sagt och här är tre outfits på samma tema som jag gillat lite extra den här veckan: 20100322Image and video hosting by TinyPic
Photobucket

Vilken är din favorit?
Själv har jag mycket svårt att bara välja en.


2 is not 3

LÖRDAGSKVÄLL

133913_980_large4430104995_bb3bba8f5c_large86dc1e59a3b1f4e2f020ba6009bafeae_large

me siento triste pero al final no es tan horrible

Hola!
Var på stan ett tag med Saxen nu efter skolan och det vi hade jättekul! Köpte bara två saker bland annat den här blusen - dock ser den finare ut här än vad den gör på, men, men..
I helgen ska jag seriöst inte göra nånting och det ska seriöst bli astråkigt. Blääää, men skönt med helg i alla fall! :D

"I´m loosing control right now and I feel it´s right"


nice flow -skön låt:)
Nu tänker jag snart gå och lägga mig, så att jag är riktigt pigg tills imorn då det äntligen är fredag!
Godnatt!

hello world


Image and video hosting by TinyPic

Dunderfina kläder men framför allt, GIVE ME THAT HAIR


like you mean it

För er som undrar vad streetjazz är, här är en video. Påminner mycket om den streetjazzen som jag lär mig fast den här var kanske lite more funky.

Har kommit på att jag verkligen gillar streetjazz. Snyggt roligt och det känns helt rätt för mig!! Längtar tills imorn :D

finally!!!(dagens outfit)



Så himla skönt att matteprovet är över!! Lättnad på hög nivå:) Nu ska jag kolla tv och äta mellis! Ciao


alma tipsar: torkad frukt

Det här är inte så mycket ett tips utan mera en hissning av torkad frukt. Känns som jag underskattat det lite granna. Russin, ananas, papaya och äpple innehöll den här mixen:

Ruskigt gott var det, nästan slut nu:(

back on track

Imorn är det nationella i matte C, *cross my fingers it´ll go fine.* Köpte torkad frukt och drickyoghurt att ha som proviant.

Nu bjuder jag på favorite of today:
Image Hosted by ImageShack.us

dress

Igår var jag inne på bikbok och testade en klänning mycket lik denna, fast lite mer almig. Mycket snygg - funderar på att köpa :)
Toga Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM
Denna klänning är från nelly.com

"change is good, change is everything and for that reason I change my mind"

FREDAG

Alltid lika skönt med fredag och helg! Idag slutade vi ca 1,5 timme tidigare än vanligt vilket var helt okej för min del :) Ikväll bilr det hemmakväll med tacos och let´s dance, hoppas verkligen willy åker ut, annars är det ju skandal.
Apropå annat är jag lite sugen på en ny design, en fräsh en:D Får se, det kanske dyker upp en ny någon gång i framtiden


Foto:

I really like the pictures above


the garden collection by hm

Hur underbar är inte hm:s the garden collection? Heeeelt underbar! Skulle nästan kunna köpa allihopa av plaggen så underbara är de! Här är några av mina absoluta favoriter.



Superfina shorts!!




Avslutningsklänning?


Läckra axlar

Härligt med mönster och färger

Slappt linne i fin färg

Ja men som sagt, detta var bar några av godbitarna


godmorgonen

Torsdag = gympa, håltimme och dans bland annat. Torsdagar är bra tycker jag :) Värmer upp dagen med denna låt som jag fastnat för på sistone. Lite lagom skön sådära :) Have a great day!


whowhatwear


En dos av vår

Already gone

201003141liten
Ville bara säga shit så snyggt angående denna bild på elin kling!! Någon som håller med?

astronaut

moaaaaaaaa
Hejsan hoppsan!
Idag var en bra dag vilket jag kände redan när jag gick till skolan solen sken och det var allmänt härligt. Först var det fysik i en timme och sen bar det av till grand för estet-dag. Roligt och ganska chill :)

Nej nu måste jag tvätta mitt trassel till hår. Ciao!

idag

HÄRLIG BILD


Idag hade vi studiedag här i uppsala, dock blev studiedag shoppingdag för min del hehe... Gick på stan med mina syrror(mest Vilma) och jag hittade faktiskt en hel del grejer. 1 linne, 1 par skor, 1 skjorta, 2 hårrosetter, 1 väska(dock en liten inte en stor som jag behöver) och lite beautystuff. Nu vill vi att det ska bli vår, punkt.

Vårinspiration



WHITNEY PORT...

har en underbar stil och nu till våren har hon en hel del outfits man kan inspireras av. Kolla bara på bilderna så hoppas jag att du förstår vad jag menar, helt sjukt fint!!

1234


Bara jag som tycker den här låten är sjukt skön?

sundayyadnus

God morgon!
Tyckte inte det var rätt som vann melodifestivalen igår. Darin var bäst och skulle vunnit, inte anna :( Nej usch..


3 looks I like

Urban Outfitters, Urban OutfittersTopshop Shorts
Lookbook
Jordnära och fint!

mellofestival

Shnart är det melodifestivalen och jag ska självklart kolla! Hoppas verkligen att det är något bra som vinner!! D.v.s inte Pernilla, Jöback eller Jessica Anderson, resten funkar :). Har ingen riktig riktig favorit än men Darin och Timotej ligger ganska högt upp på min lista just nu iaf!
Seees!

turquoise



NEW

Denna superläckra ring köpte jag på Glitter. Helt klart min nya favvoring!


casi y cerca


Anoche cuando visité un blog español, leí los comentarios y encontré este blog. Me encanta muchisimo, estilismos intresantes y dibujos muy bonitas. Creo que voy a "bloglovinlo"

Igår kväll när var inne på en spansk blogg, läste jag kommentarerna och hittade denna blogg. Jag gillar den jättemycket, intressanta stilar och mycket vackra bilder. Tror jag ska bloglovina den.



nanana

HEJSAN!

Igår kväll bowlade jag med tjejerna från klassen :D Det var jätteroligt och vi måste göra något liknande snart igen!!
Idag har jag stor lust att åka in till stan och shoppa lite men det verkar inte bli av :( Får hita på något annat roligt här hemma istället!

Ha det bra!

thursday

500px_by_lilit_6825bb2a902l_large
Hittade den här bilden igår morse och jag bara älskar den! Den är ju ballettig men den påminner om en sån där michael jackson grej, SNYGGT! Har slutat för dagen men är kvar i skolan för att plugga. Senare ska jag fika och sen ikväll är det dans och det var väl ungefär dit jag ville komma med bilden. Kul skare bli!!

eh ehee

ÄR DU SNÄLL?

Nej...
                        -Nähä, okej det var ju synd :(

Ja!
                        -Hihi, vad bra, då borde du rösta på mig som veckans blogg här :)


precisely

Hola
Tänkte konstatera att det är tisdag och att vi har haft en specdag i skolan, ett projekt som heter Staden. 9.00-16.15 (jippi) Men det var ändå ganska så roligt tycker jag! Nu till något mindre roligt- kemiplugg, men jag ska försöka enjoya det med.

Hoppas ni haft en bra tisdag!!


see the light?


Foto:
Fina ringar, bild hämtad från carolines mode! Favissar av dessa är nog den gröna och den svarta i mitten plus den lila silvriga.


it´s hard to say that I rather stay awake when I´m asleep

PLUGGPAUS

motel-dress-2
coolt
alix-1
läckert

louise-4
fint
acne-aticoma
dösnygga skor

Mitt pluggande går väldigt sakta framåt, att proppa in redoxpar och massa annnat grunks i hjärnan är uttröttande.. Tog en paus och hittade dessa bilder från thecherryblossomgirl


drape it


En vårtrend iår är draperade plagg, jag tycker det är coolt, snyggt och det känns väldigt nytt!

these garments are from hm, topshop, vila, gina, asos och modekungen

-yo tengo que encontrar mi voz

OYE / LISTEN



Sjukt bra låt by beyonce, mycket bättre på spanska än på engelska tycker jag!

spice

Idag när Sofia och jag väntade på bussen sken solen på oss. Och inte bara sken, den värmde också! Fick verkligen vårkänslor då. Jag har länge typ förträngt längtan efter grönska och värme eftersom jag bara kommer bli deprimerad när jag inser att det är sju decimeter snö ute men idag kändes det verkligen som om det kanske kommer vända snart. Hoppas verkligen det. Verkligen!

Fräsch vårlook!

JAG ÄR SUGEN PÅ ATT SY!!!!!

My new project!

tröja - topshop
Detta är så jäkla fint tycker jag, simpel tröja men dekorerad med spetstyg. Måste hitta mig en bra tröja, lite tyg och sen sätter jag igång! Har en massa idéer i mitt lilla huvud just nu, dekorerade axlar, halsband, smyckesask, håliga armar mm. Önskar jag hade tid att göra allt, för det är så skoj!!

10-03-05

Har inte haft tid/orkat skriva något här på bloggen men nu ärjag igång igen ;)
Har haft en superbra fredag (förutom med de missade lady gaga biljetterna :'( ) Just nu sitter jag i soffan med sockor omdet är någon som undrar, ciao!


keep on

Tävlingen avslutas om en timme så om ni inte redan har röstat på mig, ta chansen nuuuuu. Nummer åtta ;) Tack alla som snälla!

ig-dag

Sååå skönt att vara ledig idag, egentligen är det ju slut på lovet men tack vare ig-dagen fick vi en liten förlägning av den härligt! Ska plugga och föröka göra lite annan nytta!

Här är en av mina favoritlåtar just nu! Svängig va?


RSS 2.0