hairstyle


 
Jag brukar vara dålig på att göra något med mitt hår nuförtiden men förut körde jag ganska mycket på att fläta luggen eller tvinna den. Men efter ett tag blir man ju trött på den så jag la av, men nu när jag ser den här bilden på Heidi Klums frilla så funderar jag på att tvinna det så här istället. Snyggt va?

I said:I´m coming home again

my favorite pose
nu är jag hemmaaaaaa!
fyra dagar i superkalla Hälsingland(fast jag antar väl att det har varit kallt här med..) men asså seriöst igår kunde började jag hosta så fort jag andades in uteluften, inte okej.
Imorn är det nyår och jag ska fira med tjejerna hos annie, ska bli skojs skojs skojs!!!

tell me

Hola! Imorn åker jag till Bollnäs och hälsar på min släkt, kommer nog också bli lite shopping :) Är borta tills på onsdag så det blir ett tag utan uppdatering här men jag tror ni överlever.
Idag hade jag egentligen velat göra någonting, inte bara va hemma men sen var jag för lat så det blev hemmet ändå. Fast det var ganska skönt egentligen, har dansat, kollat på tv och packat tills imorn. Packade i min fakade Longchamp väska (who gives a fuck if it´s real or not?) som var så sjukt rymlig och smidig att jag borde använda den mycket oftare.Nu ska jag ner och kolla på Robinson, vilka överlevare dem är(hrm inte) och käka lite köttbullar, hare bäst!


Förresten är jag är så himlans taggad inför vårens dans!!!! Shit va kul det kommer bli, I can feel it :D


hm

Lite grejer från hm som jag tyckte va snygga och skulle vilja ha:





be my angel

Tumblr_kprhkswoiy1qzg671o1_500_large

what else is there to say

Image Hosted by ImageShack.us

alexa chung


juldagen

Jag hade en jättebra julafton igår, julmat, chocklad och paket :) Fick stuffs jag önskat mig plus lite överraskningar. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kanske packar lite för jag åker ju bort på söndag. Vi får se helt enkelt, hare brae!


merry christmas!

JIPPPPIIIIIIII!!! Äntligen är det julafton! God Jul allihopa!

alma tipsar: bra film

Skrev att jag såg Footloose igår så jag tänkte tipsa om den ;) Filmen handlar om en Ren som flyttar från Chicago till en småstad. På grund av en olycka då två ungdomar körde ihjäl sig efter en fest är all rockmusik och dans förbjuden. Ren blir chockad över vad han får höra och bestämmer sig för att försöka upphäva lagen och ordna en skoldans, inte helt lätt.... Filmen var inte alls som jag hade trott men det var jättebra, I liked it! Den rä från 1984 så den känns lite gammal men det var bara roligt. Klart värd att se.


try to walk like me

super tajt och sjukt snyggt!! dem visar koreografin 3 gånger så det räcker om ni tittar på den första versionen, även den bästa. Ps. tjejen i mitten är grym asså, grym.

jullov!!!

Mums vad härligt med jullov! Går knappt att beskriva hur lättad jag känner mig.
Igår var det ju avslutning och julklappsbyten med klassen, jag fick choklad o det var superbra :) Efteråt åkte jag Amra, Sofia och Susan ner på stan och åt på donken och jag gjorde mitt första second hand fynd ever. en stor svart grå tröja för ynka 59 spänn, inte helt fel faktiskt, miljövänligt och snällt för plånkan
Vi stannade inte på stan så länge och tur var väl det för när jag kom hem var så var jag sjukt trött, men det var skönt för då kunde jag lata i soffan och kolla på footloose ;)
Trevligt jullov allihopa!

Det här var vad jag hade på mig, nya koftan som är sjukt mysig, ett långt linne och ett lite juligt halsband (+likblek hud)

tipptapp

haj haj                                         

Det känns som verkligen alla i hela halva världen redan fått jullov, medan mitt börjar imorn. Men det är heeeelt okej, är skitglad att det äntligen lov snart och ska inte gnälla ett dugg.
Efter skolan idag så träffa jag Natta och Clara och folk på stan och sen drog vi hem till annie där resten av tjejgänget befann sig. Julmys!!! Vi bakade pepparkakor(jag och Linnéa åt upp våran deg , hehe..) och kollade på film!
Imorn är det som sagt avslutning, kommer nog bli mys, klassen ska byta julklappar och jag hoppas jag hittar något roligt att göra efteråt!
Ciaoooo!


how can i trust you if i don´t even know your name


normal is boring


Idag var jag in till stan igen, först köpte jag den sista julklappen och en fin kofta till mig själv och en halsduk och sen kl 2 träffade jag sofia. Senare kom fanny och vi kollade på några av idolerna som uppträdde på stora torget. Dem var jätteduktiga!! Filmade lite men ljudet hackade så bilderna får räcka. Tove skulle vara där men det var hon inte, lite synd eftersom jag verkligen hade velat se och höra henne. Men ajaCalle, Eddie och Rabih var skitbra i alla fall och det var jättekul att se dem!!


alma tipsar: god choklad


Nu har jag skapat en ny kategori här på bloggen; alma tipsar. Här kommer jag tipsa om små saker lite då och då. Första tipset är Marabou Premium Dark Raspberry. Verkligen supergod!! Try it

the ting tings


shipalong

tjabba! nu sitter jag hos frisören(hilda) och ska snart åka in till stan och handla de sista julklapparna. Plus prova en jacka som jag ska önska mig i jul.
Igår efter skolan åkte jag och Sofia till Gränby, vi hade skitskoj, handlade julklapp till klassen och fikade b.l.a.


fyndigt by frida

hur bra smak har inte den här människan?

finfredag


snart ska vi ner till matsalen och äta och sen drar jag och sofia till Gränby centrum. Vi ska shoppa lite julklappar och jag ska kanske köpa något till mig själv oxå. Kommer bli jättekul! Tänkte att det kanske är skönare att gå i en galleria än på stan nu när det är såhär kallt. minus elva liksom HJÄLP.
Förresten!
Nu har vi en fungerande dator hemma igen, en lånedator som är lite seg men bättre än ingen alls iaf, så nu kanske det blir lite fler inlägg här:)


älskart!


halsduken. håret. väskan.

strumpyxorna. skjortan. rosetten.


tröjan. klockorna. nagellacket.


1 week

jippi!! Idag är det en vecka kvar till julafton!! skoj skoj skoj!!
Sen så är det ju fredag imorn oxå, har bara två lektioner(hur underbart är inte det?!) och slutar ungefär kl 10-BIG SMILE! Tror jag ska sitta kvar och skriva klart åtminstånde en labbrapport imorn iaf men sen får vi ser vad jag hittar på. Det är ju fredag så något kul ska jag väl allt göra.
See ya!


bara för att en bild på en alpackalama och en människa


alali

som jag skrev i mitt förra inlägg och som  ni kanske märkst så har jag ju inte bloggat på så länge men det är för att jag har varit sjuk och sen så har vi ingen fungerande dator henna. hjälp! men nu är jag iaf i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja. När jag tänker efter så har det här varit en väldigt onödig dag. Den har i princip bara bestått av en sak: håltimme. Japp från 10.15 tills 14.50. Har pluggat lite här i skolan och spelat lite spel. Jag Amra och Sofia har helt fastnat för Icy Tower HAHAA helt sjukt, jag menar vi sitter här instängda i ett kvavt grupprum.. Men det är trevligt


sing a song

har inte skrivit något här på väldigt länge så slänger in en bra låt.

Ciao nu ska jag fortsätta analysera tal


checka stilen


jaiho







finally

jag o julia
shiiit va sköööönt!! nu är fysikprovet avklarat, finally! Gick ganska bra hoppas på vg. Vi hade bara prov idag(eller bara och bara... 3,5 timme) men jag är kvar i skolan och övar dans med Julia. LAter: svenska med sofia och sen blir det nog hemmet! über!


RSS 2.0